Nieuwe wijkgebouw
Bij de start van het nieuwe seizoen zal de wijkvereniging verhuizen naar een spiksplinternieuw onderkomen. Om dit allemaal in goede banen te leiden is er een bouwcommissie in het leven geroepen. Deze groep is belast met de taak om het nieuwe gebouw helemaal gebruiksklaar te maken.

Het nieuwe gebouw wordt casco opgeleverd wat betekent dat er nog heel veel moet gebeuren. Denk aan de vloer, het plafond, de keuken, de bar, etc etc..
Wilt u meer weten over de bouwcommissie, kijk dan hier.
2e jeugdcoordinator gezocht
Wij zoeken een enthousiaste en creatieve medewerker voor onze werkgroep jeugd die kan meehelpen met uitdenken en organiseren van leuke activiteiten. Lees verder.


Eindafsluiting jeugd
Dit jaar zal er geen zeskamp gehouden worden in verband met de sluiting en sloop van het wijkgebouw. Maar we gaan wel iets anders leuks doen om het jaar af te sluiten. Dit zal op zaterdag 22 juni gebeuren.Lees verder.

 
Pokeren
Op zaterdag 18 april wordt er weer een partijtje Texas Hold'em gespeeld bij de wijkvereniging.
Lees verder...

Avondvierdaagse
Vanaf maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei wordt in Schagen de jaarlijkse avondvierdaagse gelopen. Het startpunt is als vanouds het wijkgebouw. Loop je ook mee? Lees verder.
 
Bingo's
Op zaterdag 4 mei is 's-middags de jeugdbingo en 's-avonds de grote bingo.
Klaverjassen
Op zaterdag 27 april en zaterdag 25 mei wordt er weer om 19:30 een klaverjasdrive georganiseerd bij de wijkvereniging. De punten tellen mee voor het kampioenschap.
 

Je kunt ons nu ook volgen op FACEBOOK!
  Like "Wijkverening Groeneweg" en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Activiteiten
Een korte impressie van onze activiteiten kan je zien in een dia-presentatie.
Klik hier om deze rustig te bekijken.
update:
03-03-2019
WeeGee Logo