Wijkvereniging is gesloten

- update 20-02-2021 -

In navolging van de richtlijnen vanuit de overheid en de RIVM is de wijkvereniging op dit moment gesloten. Wanneer wij weer de deuren kunnen openen is op dit moment helaas nog niet te zeggen. Wij hopen van harte dat dit zo snel als mogelijk weer kan.

Wij houden u via de website en Facebook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het bestuur.

OUD PAPIER

Het ophalen van het oud papier gaat gewoon door ondanks dat de vereniging zelf gesloten is.

De eerstvolgende data hiervoor zijn: 19 juni, 17 juli en 21 augustus


Wij willen u vragen het papier goed verpakt of netjes gebundeld langs de kant van de weg te zeggen. En dan ook graag zoveel mogelijk aan ťťn kant van de weg op de ophaalplek waar ook de vuilbakken worden neergezet. Daarmee helpt u de ophaalploeg en blijft er minder rommel over in uw straat van weggewaaid papier.
Alvast bedankt voor uw hulp!

Wilt u weten wat er wel en juist niet bij het oud papier kan worden gedaan? Dat kunt u hier nalezen.

WIE O WIE

Heeft er zin en tijd om te helpen als:

BARMEDEWERKERS
Voor een ochtend-, middag- of avond dienst. Wij zoeken gezellige, handige en gastvrije toppers bij ťťn van onze activiteiten!!

SCHOONMAAKPLOEG KANJERS
Gezellig samen met een groepje andere kanjers 1 keer per maand het Wijkgebouw schoonmaken duurt ongeveer een ochtend-, middag- of avond. Dat kan in overleg met dit topteam!

VRIJWILLIGERS OUDEREN ACTIVITEITEN
Wij nog op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen bij de verschillende activiteiten voor ouderen.

Aanmelden en informatie via: info@weegee.nl

Schagen samen aardgasvrij

In 2021 maken we een Transitievisie Warmte voor een aardgasvrij Schagen in 2050. Dit doen we niet alleen. We willen onze inwoners, ondernemers en partners laten meedenken en meedoen. Hiervoor gebruiken we onder anderen ons online participatieplatform https://samen.schagen.nl/project/samenaardgasvrij.

U kunt op deze website zien op welke manieren u met ons in gesprek kunt. Ons project ‘Schagen samen aardgasvrij’ is een volgende fase ingegaan. Dit is de ideeŽn-fase waarin we onze inwoners, ondernemers en partners vragen naar hun ideeŽn voor alternatieve manieren om woningen of gebouwen duurzaam te verwarmen.

Wij willen u vragen om dit idee te plaatsen op https://samen.schagen.nl/projects/samenaardgasvrij of om uw achterban te wijzen op de mogelijkheid om hun ideeŽn te plaatsen.

Hartelijk dank namens de gemeente Schagen.

Je kunt ons nu ook volgen op FACEBOOK!
Like "Wijkverening Groeneweg" en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

WeeGee Logo

© Wijkvereniging Groeneweg     -     Laatste update: 16-05-2021