Van de bestuurstafel

Beste leden en wijkbewoners

De zomer 2 daagse is weer voorbij en overgegaan in de winter 2.0. Bij vlagen hadden we iets wat witte paasdagen met temperaturen die midden in januari niet zouden misstaan. April doet met recht niet wat ik wil. Maar dat is wel met meer dingen zo.

Een bepaald virus bijvoorbeeld. Dat had allang verslagen, verwijderd en verdwenen moeten zijn. Een stukje geschiedenis. Iets waarover we op een terras, in het wijkgebouw of waar dan ook over praten: "Weet je nog toen....".

Helaas is het nog niet zover. Alhoewel ik zojuist op het journaal positieve berichten hoor. Er mag meer open, ik hoor iets over het terras, over een avondklok die eraf gaat.

Maar de persconferentie van 13 april is op dit moment pas over een week, dus wat zal er waar van zijn? Ik hoop alles, maar net als u weet ik het nu nog niet. En mijn directe lijntje met het kabinet werkt even niet. Tegen de tijd dat u dit leest, ja dan mogen we... kunnen we... wie weet. We blijven positief.

En over positief gesproken, de extra parkeerplaatsen bij het wijkgebouw zijn klaar! Laat de drukte maar komen. Het groen om het gebouw heen duurt nog even. Eerst krijgen we nog de bloemenzee net als afgelopen jaar en dit najaar wordt het echte groenplan gerealiseerd. En ik kan u vertellen dat gaat mooi worden! Een mooi stukje groen om de Groene Schakel.

Beste allemaal tot snel in het wijkgebouw, en tot die tijd, pas op uzelf en let op elkaar.

Dag hoor

Peter Boersen
Voorzitter.