Het nieuwe wijkgebouw

Nieuws en actualiteiten aangaande het nieuwe wijkgebouw

TOEGANKELIJKHEID GEBOUW
Inmiddels staat het gebouw en worden de laatste installaties afgerond. Het terrein buiten wordt ook steeds verder opgeruimd.

Helaas lukt het niet om het buitenterrein in te richten voor de officiŽle opening. Ook de parkeerplaatsen (incl. invaliden) op het terrein wordt op een later moment aangelegd. Houdt hier alstublieft rekening mee.

De komende tijd wordt ervoor gezorgd dat het gebouw bereikbaar is middels rijplaten.
Sorry voor het ongemak. Er wordt alles aan gedaan om dit zo spoedig mogelijk te realiseren.


BEHEER EN VERHUUR ZAALRUIMTE
Aangezien het niet gelukt is om een nieuwe beheerder te vinden, heeft het bestuur besloten om zonder beheerder door te gaan.

De assistent beheerder, Gerard Bijpost, blijft wel zijn ochtendrondjes doen om te kijken of alles schoon en in orde is. Hij wordt hierin bijgestaan door Piet en Henk.

Voor wat betreft de verhuur van de zalen hebben we een oplossing gevonden. Verenigingen en organisaties, die ruimte nodig hebben, kunnen zich wenden tot de penningmeester Eveline Waiboer. Eveline beheert de zaalagenda en maakt de huurcontracten op.

De contactgegevens van Eveline staan op de site bij bestuur en vaste medewerkers


ROOKBELEID
Het nieuwe wijkgebouw is een openbaar gebouw van de gemeente. Dit betekent dat er niet in en rondom het gebouw gerookt mag worden.

Dit geldt voor alle soorten van roken, zoals sigaretten, sigaren, pijp, e-sigaretten, enz.

Wij vragen uw medewerking om zich te houden aan deze regels en dus niet te gaan roken voor de ingang van het wijkgebouw of op het terrein van het wijkgebouw.


PINBETALINGEN
Een nieuw gebouw biedt ook nieuwe mogelijkheden. Wij gaan over naar nieuwe kassaís waarbij het mogelijk is om te pinnen.

Op het moment dat dit geschreven wordt hebben we nog geen Ziggo-aansluiting op de nieuwe locatie. Zodra deze verbinding er wel is, is het mogelijk om uw consumpties te pinnen.

Zorg er dus voorlopig nog voor dat u contant geld meeneemt!


 
Terug naar de activiteitenlijst