Bouwcomissie

Ergens eind mei of begin juni zal de eerste paal de grond in gaan. Het gebouw zal eind augustus of begin september worden opgeleverd aan de Wijkvereniging. In september wordt de verdere inrichting gedaan van het gebouw. Zodra dit af is, zullen de activiteiten weer starten.

Oude inboedel
Op 25 mei kan men tussen 14.00 en 17.00 uur bij het wijkgebouw komen kijken naar de inboedel die verkocht wordt. Bij interesse kan men dat op dat moment gelijk aangeven. Indien er door meerdere partijen interesse is in hetzelfde artikel, zal het bestuur een selectie maken.

Mocht u meer willen weten over wat u leest, dan kunt u uw vragen mailen naar de hoofd bouwcommissie Alexander Waiboer: awaiboer@quicknet.nl

Alexander Waiboer


  

De bouwcommissie geeft advies aan het bestuur over de inrichting en aankleding van het nieuwe gebouw. Zij bespreekt ook met de aannemer (na goedkeuring van het bestuur) waar in het nieuwe gebouw bijvoorbeeld de afvoer- en stroompunten moeten worden aangelegd.

De bouwcommissie zorgt ervoor dat al het nodige voor het nieuwe gebouw wordt aangeschaft en dat het nieuwe gebouw uiteindelijk is ingericht en aangekleed zodat deze klaar is voor gebruik. Denk hierbij aan de keuken, bar, raambekleding, meubilair, etc. Indien nodig zullen de leden van de bouwcommissie de nodige klussen uitvoeren.

De bouwcommissie bestaat uit de volgende leden:

  • Alexander Waiboer (voorzitter)
  • Ruud Vermeulen
  • Jochem Waiboer
  • Jolanda van Opbergen
  • Eveline Waiboer
  • Friso Wiskerke

 
Terug naar de activiteitenlijst