Bingo zaterdag 2 oktober


Op zaterdag 2 oktober is er weer een grote bingo voor 16 jaar en ouder. De avond begint om 20.00 uur.

De entree bedraagt € 1,- voor leden en € 3,- voor niet-leden. Aan het begin van de avond worden “boekjes” verkocht met bingokaarten voor de hele avond. Een “boekje” met één kaartje voor de hele avond (6 ronden) kost € 3,50. Indien u de hele avond met een “heel vel” mee wilt spelen, betaald u € 10,50. Tevens is het mogelijk om gedurende de avond extra bingokaarten te kopen. De extra bingokaarten kosten € 0,50 per stuk. In de 6e ronde (de SUPER-ronde) wordt gespeeld voor grote prijzen en kosten de extra bingokaarten € 1,- per stuk.

Aan het einde van de avond is er ook een loterij. De lootjes voor deze loterij worden tussen de ronden door verkocht en kosten € 0,50 per stuk.

Het is nog even afwachten of de 1,5 meter eraf gaat. Dat weten we pas na de persconferentie half september. Als dit het geval is, dan vindt de bingo volledig in het wijkgebouw plaats. Als de 1,5 meter er helaas niet af gaat, dan zal de bingo deels plaatsvinden in het wijkgebouw en deels online. Houd de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

Als u eenmaal het bingo-gevoel in de vingers hebt, kunt u haast niet wachten tot de volgende bingo!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline Waiboer: 0224-219950

 
Terug naar de activiteitenlijst