Van de bestuurstafel


De afgelopen maand stond in het teken van de ledenvergadering. Deze is op 9 oktober gehouden en werd bezocht door 42 leden! Aangezien de aanwezigen tevreden waren met alle stukken die voor lagen, was de vergadering snel afgelopen.

Het bestuur heeft afscheid genomen van Frans en Bep Doezie. Zij blijven wel als vrijwilliger werken. De nieuwe bestuursleden zijn Peter Boersen (vice voorzitter), Jolanda van Opbergen (ouderen) en Bart Loerakker (bar co÷rdinatie).

Het bestuur is nu druk bezig met het voorbereiden van de medewerkersavond: de feestavond voor de vrijwilligers. Dit zal best wel een leuk feest worden.

Het volgende Journaal komt net voor de Kerst uit en hopelijk wordt het ook op tijd bezorgd. We hebben dan ondertussen wel een paar leuke jeugdactiviteiten, zoals het keuvelen en de Sinterklaas viering. De data kunt u vinden in het stukje van de jeugd.

Beheerder Wim Dijkstra heeft een slechte tijd achter de rug. Hij is opgenomen geweest in het ziekenhuis en heeft 6 weken gerevalideerd in Molenweid. Wim blijft zo lang mogelijk bij het bestuur, maar zijn werkzaamheden worden door anderen opgevangen. Hopelijk is iemand snel bereid om de taak van de beheerder over te nemen.

Het bestuur